СТЕЛАЖИ ВТОРА УПОТРЕБА

Або 2012 има удоволствието да предложи богат избор от висококачествени стелажи втора употреба, включително използвани колони, използвани стойки и други аксесоари за стелажи за съхранение на товари във вашия склад. В допълнение предлагаме и друго употребявано индустриално оборудване за складове, дистрибуторски центрове, логистични центрове и други.

Имаме възможността да ви помогнем допълнително в избора на правилните стелажни системи, независимо дали става въпрос за предоставяне на повече информация, изготвяне на оферта, или доставка и монтаж на стелажи втора употреба. Не се колебайте да се свържете с нашия екип от специалисти винаги, когато имате нужда.

СТЕЛАЖИ ВТОРА УПОТРЕБА

Або 2012 има удоволствието да предложи богат избор от висококачествени стелажи втора употреба, включително използвани колони, използвани стойки и други аксесоари за стелажи за съхранение на товари във вашия склад. В допълнение предлагаме и друго употребявано индустриално оборудване за складове, дистрибуторски центрове, логистични центрове и други.

Имаме възможността да ви помогнем допълнително в избора на правилните стелажни системи, независимо дали става въпрос за предоставяне на повече информация, изготвяне на оферта, или доставка и монтаж на стелажи втора употреба. Не се колебайте да се свържете с нашия екип от специалисти винаги, когато имате нужда.

Какви са предимствата на СТЕЛАЖИ ВТОРА УПОТРЕБА?

Изборът на стелажи втора употреба идва с редица предимства за вашия бизнес. Очевидните са възможността да се спести капитал, както и време. Нека да разгледаме по-подробно по какъв начин купуването на стелажи втора употреба може да донесе позитиви и плюсове за вашия бизнес.

Независимо дали подменяте старите палетни стелажи или разширявате склада си, употребяваните стелажи за съхранение се препоръчват горещо от клиенти. Има много предимства, свързани с използването на използвани стелажи втора употреба и един от водещите е, че имате възможността да спестите средства за вашия бизнес.

Спестяване на пари със стелажи втора употреба

Това е най-очевидната причина за закупуване на използвани стелажи за съхранение. Тези стелажи за съхранение втора употреба се предлагат на намалена цена. Те струват малка част от цената, която бихте платили за нова стелажна инсталация. Няма стандартна цена за използвани стелажи за съхранение. Цената зависи от доставчика, размерите на стелажите, състоянието на стелажите и колко години са били използвани. Средствата, които спестявате чрез закупуване на стелажи втора употреба, могат да бъдат насочени към други области на вашия бизнес и да ви приближат по-бързо към достигане на поставените цели.

Лесен монтаж

Ако някога сте опитвали да монтирате нова стелажна система за палети, разбирате колко време отнема това. Използваните системи за палетни стелажи се сглобяват лесно. Повечето части се доставят готови за сглобяване или частично сглобени. Това гарантира, че вашият склад ще е готов по-бързо и ще можете по-бързо и ефективно да преминете към работните процеси във вашата фирма. По този начин вашите продукти могат бързо да се наредят по рафтовете.

Можете да откриете висококачествени стелажи втора употреба

Ако получите система от палетни стелажи, която е била използвана преди и все още е здрава, вие сте сигурни, че е с добро качество, устойчива и ще може да служи за вашите бизнес цели още дълго. Това показва, че използваният стелаж за съхранение има потенциала да издържи още много години напред. Това е по-добра сделка в сравнение с някои нови системи, които се износват много бързо и не могат да се използват продължително.

Лесна поддръжка и ремонт

Когато използвате употребявани стелажи за съхранение, не е нужно да се тревожите твърде много за ежедневното износване, както би било в случая с новите стелажни системи за палети. Тези използвани стелажи ви дават свободата да работите неограничено и без притеснения около и с тях, без да се притеснявате за драскотини, вдлъбнатини или ожулвания.

Ако се притеснявате за естетиката на вашия склад, можете бързо да възстановите използвани палетни стелажи. Един обикновен свеж слой боя може да накара системите за съхранение да изглеждат като нови. Можете дори да изберете да боядисате рафтовете в цветове въз основа на продуктите на всеки от тях. Това ще направи съхранението и намирането на необходимите стоки систематично и значително по-лесно

Част от нашите клиенти

СТЕЛАЖИ ВТОРА УПОТРЕБА – ПОДХОДЯЩ ИЗБОР ЛИ СА?

Дори и с многобройните предимства, свързани с закупуването на използвани стелажи за съхранение, важно е да се запитате дали те са подходящите за вас. За да определите дали имате нужда от използвани стелажи за съхранение, помислете върху следните фактори и аспекти.

Значение за спестяването на пари за вашия бизнес

Ако спестяването на пари е една от бизнес целите ви, можете да спестите много пари, като изберете използвани стелажи за съхранение. Светът на бизнеса може да бъде непостоянен. Винаги е препоръчително да намерите начини да спестите пари за вашия бизнес. Това гарантира, че сте осигурени в случай на трудни икономически времена.

Значение за спестяването на време

Както бе споменато по-горе, използваните стелажи за съхранение могат да спестят значително време при транспортиране и сглобяване. В бизнеса времето е пари. Следователно наличието на система, която работи и може да бъде вкарана в употреба за възможно най-кратък период от време, може да означава по-високи маржове на печалба в края на финансовата година.

Необходимо ви е временно място за съхранение

Ако търсите опции за временно съхранение, използваните стелажи за съхранение са идеален избор. Можете да разчитате на употребявани палетни стелажи като опции за временно съхранение за дълъг период от време. Можете да спестите много пари, като избягвате закупуването на нови стелажи, тъй като имате нужда от място за съхранение само за определен период от време, а не за постоянно.

Използваните стелажи за съхранение могат да вършат също толкова добра работа, колкото и новите. Можете да ги коригирате, така че да отговарят на оформлението на вашия склад. С малко боя ще подобрите външния вид на вашия склад и можете да създадете уникална система за подредба, която да ви спести време и труд.

  Често задавани въпроси

  1. Може ли да осигурите посещение до нашия обект/складова база?

  ДА! Във фирма АБО 2012 работят 5 търговеца, които покриват всяка точка на България.
  При посещението ще вземем размери на склада и ще изготвим БЕЗПЛАТЕН ПРОЕКТ.

  2. Имате ли налични стелажи?

  ДА! В складовата база на фирма АБО 2012 в град Пловдив поддържаме повече от 100 тона налични стелажни елементи, които са с различна товароносимост и различна насоченост. Разполагаме със стелажи на склад, както за ръчно обслужване, така и за палетизирани товари – тип CONVENTIONAL.

  3. Има ли връзка със стелажните системи и товароподемната техника?

  ДА! Товароподемните машини – мотокари, газокари, 3 и 4 опорни електрокари, рийчтраци и стакери са тясно свързани с палетните стелажни системи. Винаги взимаме под внимание вашата налична складова техника, за да опитимизираме стелажната система. Съобразяваме вида товар, неговите размери и тежест, височината на складовото помещение с вида машина, нейния работен коридор и капацитет на товароподемност.

   

  А когато оборудваме нов склад, синхронизираме вида на товароподемната техника и разположението на стелажите, така че складът да бъде перфектно опимизиран и да работи за вас.

  4. Извършвате ли доставка и монтаж?

  ДА! Фирма АБО 2012 предлага пълната услуга – от осигуряването на стелажните елементи, през доставката, до замонолитването на последния анкер болт. Освен доставка и монтаж, фирма АБО 2012, предлага и демонтаж и монтаж на налични стелажни системи от всеки вид – палетни CONVENTIONAL, DRIVE IN, RADIO SHUTTLE; конзолни стелажни системи, MEZZANINE системи, двуетажни и многоетажни складове, както и полични стелажи за ръчно обслужване.

  5. Предлагате ли нови кари?

  ДА! От 2021 година фирма АБО 2012 е официален представител на амеркинаската фирма за кари и товароподемна техника CROWN. Предлагаме пълната гама машини на този производител на атрактивна цени и разумен срок на изпълнение.

  6. Разполагате ли с налични рециклирани машини?

  ДА! Фирма АБО 2012 разполага с над 120 рециклирани машини от вички типове, разпределени в двата ни склада в градовете София и Пловдив.

  7. Предлагате ли сервиз и резервни части за кари?

  ДА! Във фирма АБО 2012  работят 7 мобилни групи, които могат да стигнат до вас, където и да се намирате. Реагираме бързо на подадения сигнал и се стремим да решим възникналия пробелм в най-кратки срокове. В случай, че имате сервизен техник и можете да извършите ремонта сами, но са ви необходими части, може да разчитате на нас. Екипът ни от специалисти е с богат опит и са отлични идентификатори на резервни части за кари и товароподемна техника. Ще осигурим необходимото за отрицателно време.

  8. Давате ли гаранция?

  ДА! Фирма АБО 2012 предлага гаранция на всяка закупена машина. Осигуряваме гаранционни и извънгаранционни сервиз  и обслужване.

   

  Стелажните системи, които доставяме и монтираме са с 10 години гаранция!

  Свържете се с нас!