Демонтаж на стелажи

Бързи връзки

Правилният и ефективен демонтаж на стелажи е ключов момент в битието на всяко складово помещение. И е важен процес за всеки бизнес. Като такъв, всеки демонтаж на стелажи трябва да е завършен с бързина и по правилния начин, за да се минимизира риска от възможни щети. В най-добрия случай, всеки демонтаж следва да бъде направен от специалисти в опит в областта, точно като експертния екип на Або 2012. Ако сте на прага на основни промени в склада ви или премествате основата на бизнеса си по обработка на материали на друго място, решението какво да правите с вашата стелажна система може да представлява предизвикателство. Персонализираната стелажна система във вашето текущо местоположение е голяма инвестиция за вашата компания. Така че не искате просто да я изоставите в ръцете на следващия наемател или на милостта на времето! Но какви са вашите възможности да я преместите или препродадете? Без значение какво решение ще вземете за съдбата ѝ, едно е сигурно, нужен ви е ефективен демонтаж на стелажи.

С нашите професионални услуги за премахване, преместване и демонтаж на стелажи, ние можем да ви помогнем да определите най-добрия вариант за вашата компания, да разработите план за преместване или премахване и след това да сте сигурни, че той ще бъде изпълнен безпроблемно.

Демонтаж на стелажи – какво представлява услугата?

Вашата складова стелажна система е създадена да издържи с години и поради своята устойчивост и издръжливост не е лесна за разглобяване. Ние от Або 2012 има повече от 20 години опит в монтажа и демонтаж на стелажи от всички видове складови съоръжения, което ни дава уменията и опита, необходими за внимателно разглобяване на стелажи и рафтове, без да повреждаме конструкциите или структурните елементи на сградите.

Във всяка складова дейност ефективността е изключително важна. Всички промени, които можете да направите във вашите съображения ще доведат до по-големи печалби за вашия бизнес. Независимо дали търсите ново съоръжение за съхранение или изцяло ново оформление, няколко промени биха могли да помогнат на бизнеса ви да остане на правилния път. Има едно предупреждение, с което трябва да сте наясно, преди да започнете да правите плановете си. Това е правилният и ефективен демонтаж на стелажи.

Какво може да се обърка?

Затварянето или преместване на склад или дистрибуторски център може да бъде скъпо начинание, особено когато е направено по грешен начин. Ето няколко неща, които могат да направят процеса по-скъп:

  • Липса на професионален подход
  • Липса на опит в демонтаж на стелажи
  • Правейки демонтажа погрешно
  • Злополуки и щети
  • Неспазване на срокове

Вземането на грешно решение относно премахването на използваните стелажи за палети може да ви струва скъпо. Ние не само ще ви предложим справедлива цена, но и ще получите добавената стойност на нашия професионализъм и опит.

Не само, че липсата на опит, неправилния подход и възможните злополуките причиняват по-високи разходи за разрушаване на помещението, тези неща също могат наистина да забавят процеса! Нашият екип планира и изпълнява премахването на палетни стелажи от десетилетия. Излишно е да казваме, че се справяме безупречно.

Представете си пълна катастрофа във вашия склад, тъй като неопитни работници се опитват да разберат как да разбият използваните индустриални рафтове. Пазете се от хора, които се интересуват от закупуването на използвани стелажи за палети, но нямат опит в действителното им разрушаване безопасно. Премахването на използвани палетни стелажи е специализирано умение, което изисква специализирано оборудване и лицензирани специалисти. Преместването, намаляването или ликвидацията на склад е достатъчно стресиращо. Трябва да се вземат важни решения и безопасният демонтаж на стелажи и оборудване е едно от тях.

Демонтаж на стелажи – колко време отнема?

Често ни задават този въпрос. Времетраенето на проекта зависи от много фактори, включително :

  • Ще бъде ли затворен складът?
  • Ще продължава ли да работи складът?
  • Колко материал има?
  • Стелажите завинтени ли са към земята?

Най-добрата практика е да си дадете няколко месеца време за планиране, така че по този начин да осигурите буфер за завършване на вашия проект в рамките на графика и със спазване на крайните срокове. Получаването на пълен брой материали и добри снимки е чудесен начин да започнете процеса на оценка на извеждането от експлоатация на вашия склад.

Препродаване на стелажите

В случай, че решите, че вече не искате да използвате старата ви стелажна система за съхранение, пред вас стоят няколко опции за бъдещето ѝ. Един от най-предпочитаните варианти от повечето хора е препродаването на старото стелажно оборудване. В случай, че стелажните конструкции са в чудесна форма и могат да се използват още дълго, това е чудесен начин да възвърнете частично своята инвестиция и да дадете втори шанс на системата за съхранение. Но за да имате възможност да продадете съществуващата складова система за съхранение на възможно най-висока цена и във възможно най-добро състояние, необходимо е специалисти да се заемат с демонтирането. Така ще се минимизира рискът от нанасяне на щети по нейната цялост и функционалност.

Преместване на стелажите

Ако вашата компания се премества на ново място, нашият експертен екип може да демонтира вашата складова система за съхранение и да опакова компонентите, за да гарантира, че ще стигнат до местоназначението в перфектно състояние. Ние ще се погрижим за всичко. С нашия богат опит в монтажа на стелажи, ние можем също така експертно да инсталираме стелажната система на новото място или на това на трета страна, ако сте избрали да продадете стелажите си. Нашият опит в проектирането също ни позволява да модифицираме и допълваме вашата стелажна система, за да гарантираме, че тя ще отговаря на нуждите на новото пространство.

Клиенти, които ни се довериха

Най-добрите стелажи на пазара в България. Наистина сме много доволни от новата ни скалдова база, която беше изградена със съдействието на АБО 2012.

Най-добрите стелажи на пазара в България. Наистина сме много доволни от новата ни скалдова база, която беше изградена със съдействието на АБО 2012.

Най-добрите стелажи на пазара в България. Наистина сме много доволни от новата ни скалдова база, която беше изградена със съдействието на АБО 2012.

Присъединете се към доволните ни клиенти като ни изпратите запитване!

Свържете се с нас!